Deblocați contactul nelimitat cu agenții de curățare: luna aceasta 10 EUR!

Confidențialitate și securitate

Datele tale sunt în siguranță! Citiți aici cum monitorizăm aceste date pentru a vă garanta confidențialitatea, astfel încât să puteți utiliza sistemele noastre în siguranță.
De ce stocăm datele?
Puteți folosi site-ul nostru pentru a căuta și a comunica cu alții pe baza unei solicitări specifice. De exemplu: ați dori ajutor în gospodărie în Amsterdam. După ce ați finalizat înregistrarea, salvăm câteva informații pentru a vă putea ajuta în mod corespunzător. Sistemele noastre înregistrează solicitarea dumneavoastră și, pe baza acestei solicitări, caută pe alții care îndeplinesc ceea ce căutați pe baza datelor stocate. De asemenea, trebuie să vă putem contacta din nou și să facem plăți în numele dvs., așa că avem nevoie de informațiile dvs. de contact. Toate datele pe care le păstrăm sunt necesare pentru a furniza în mod corespunzător serviciul pe care îl doriți. Datele sunt folosite doar pentru solicitările dumneavoastră și nu în alte scopuri.
Ce date sunt publice?
În momentul în care creați o reclamă, alți vizitatori o pot găsi după o căutare direcționată. Nu vă arătăm niciodată adresa și datele de contact.
Ce date stocăm?
Detalii despre numele și adresa dvs. Informații de contact, cum ar fi e-mailul, rețelele sociale și numărul de telefon. Și toată comunicarea prin și cu sistemul nostru.
Ce se întâmplă cu datele mele dacă îmi suspend contul?
Datele dvs. vor fi pur și simplu salvate pentru când doriți să activați din nou contul. Anunțul dvs. va fi eliminat de pe site-ul nostru. Singurul lucru pe care ceilalți îl vor vedea în continuare sunt conversațiile pe care le-ați avut cu ei.
Ce continuă să fie al meu în sistem când îmi închid contul?
Când un cont este închis, orice comunicare anterioară rămâne disponibilă pentru celelalte persoane. Toate celelalte date sunt suprascrise și nu pot fi citite sau recuperate ulterior.
Cine altcineva poate accesa datele mele?
Pentru furnizorii de servicii, creăm o pagină web care poate fi vizualizată de vizitatorii site-ului. Când creați pagina, determinați ce date sunt afișate și care este conținutul acesteia. După ce v-ați dezactivat sau închis contul, nu vom mai afișa aceste informații. Este posibil ca motoarele de căutare precum Google, Yahoo și Bing să aibă în continuare copii ale acestor pagini. Vizitați site-urile web ale acestor motoare de căutare pentru a afla cum să ștergeți datele de acolo. În plus, toți utilizatorii sistemelor noastre pot copia datele publice pe care le-ați prezentat. Companiile pe care le folosim pentru a trimite e-mailuri și mesaje text primesc adresa de e-mail și numărul de telefon și conținutul mesajului care vă este trimis.
Esti in siguranta?
Facem tot posibilul pentru a fi cât mai în siguranță. Facem acest lucru luând în considerare cu atenție cine poate vedea ce date și când. Folosind metode dovedite pentru a lucra cu software și date. Fiind la zi și să nu lipsească actualizările de securitate. Lucrând numai cu informații criptate și verificând zilnic site-urile noastre web pentru securitate.
Cum îmi șterg datele?
Pentru a vă șterge datele, vă rugăm să utilizați butonul „Închidere cont” de pe pagina Profil . Toate datele tale vor fi apoi șterse și contul va fi închis. Alternativ, ne puteți contacta cu o solicitare de a vă șterge datele folosind Formular de contact sau prin e-mail [email protected].
Întrebări sau comentarii?
Contactaţi-ne cu întrebări sau comentarii despre funcționarea sistemului și utilizarea datelor dvs.