Deblocați contactul nelimitat cu agenții de curățare: luna aceasta 10 EUR!

întrebări frecvente

Am răspuns la o serie de întrebări importante aici. Dacă mai aveți o întrebare sau un comentariu, ne-am bucura să o primim. Folosiți formularul nostru de contact pentru aceasta.
Ce se întâmplă dacă lucrătorul a cauzat pagube?
Daunele aduse bunurilor tale sunt enervante. Este și mai enervant dacă acest prejudiciu nu este compensat dacă te-ai fi așteptat la asta. Majoritatea lucrătorilor nu lucrează ca antreprenor și nu sunt răspunzători pentru daunele pe care le fac accidental în timp ce lucrează pentru tine. O serie de polițe de asigurare pentru toate riscurile acoperă aceste daune. Este important să fiți clar despre acest lucru în prealabil și să încheiați o altă poliță dacă este necesar.
Trebuie să aveți o asigurare de răspundere civilă ca lucrător?
Unde lucrează oamenii, lucrurile se pot deteriora. Asigurarea dumneavoastră de răspundere civilă nu va compensa această daune. Daca esti antreprenor si ai o asigurare de raspundere civila, poti raporta dauna la asigurarea ta. Dacă sunteți o persoană privată, prejudiciul pe care îl provocați accidental este pe riscul clientului. Discutați cu clientul în avans dacă au asigurare bună. Și ați provocat din greșeală vreo pagubă? Transmiteți întotdeauna acest lucru clientului, deoarece onestitatea este cea mai bună politică.